Események

Minimotor bemutató, közlekedésbiztonsági oktatásFőnix Csarnok
gyermek korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2020. 02. 22. (szombat) 09.00
Esemény várható befejezése: 2020. 02. 22. (szombat) 16.00

2020. február 22-én, szombaton a Debreceni Főnix Csarnokban megrendezésre kerül a Minimotoros Közlekedésbiztonsági Nap, ahol a szakoktatók mellett a gyerekeknek  személyesen is találkozhatnak Talmácsi Gábor világbajnok gyorsasági motorversenyzővel.

 

A rendezvényen lehetőség nyílik általános iskolás (6-12 éves) gyerekek interaktív, forgószínpad rendszerű közlekedésbiztonsági oktatására és pályaorientációs tájékoztatására.

 

A Minimotoros Közlekedésbiztonsági Nap programja a következő állomásokból áll:

 Intenzív kerékpáros, gyalogos KRESZ oktatás

Játékos KRESZ Teszt kitöltés

Járművek motorjainak működésének megismerése

Közlekedési helyzetek kipróbálása motoros szimulátor segítségével

Motoros alapoktatás a Talmácsi mobilpályán elektromos kismotorokkal

KRESZ pályás gurulás elektromos kismotorokkal

Találkozás motorversenyzőkkel, dedikálás és közös fotó lehetősége         (Talmácsi Gábor és tanítványai)

A MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és a Győri Széchenyi Egyetem Integrált motorkerékpár- és versenyszakmérnök képzéseinek bemutatása

 A Talmácsi Racing versenyboxának megtekintése

A Hungarian Racing Engineering (HRE) motoros versenycsapat bemutatása (motorok, versenyzők, felszerelés stb. Megismerése)

 

A programot a Talmácsi Group MSE és a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola szakemberei bonyolítják le, melyre várjuk a diákok szüleit, hozzátartozóit is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de korlátozott létszámú, így előregisztráció szükséges és csak a hivatalos regisztrációs felületen történő első 300 regisztrálót tudjuk elfogadni. A motorozáshoz minden gyermeknek kitöltött és aláírt szülői felelősségvállalási nyilatkozattal kell rendelkeznie, ami kitölthető a helyszínen - amennyiben a gyermek szülővel érkezik -, vagy a kitöltés és aláírás történhet előre is, melyet a gyermek magával hoz a rendezvényre és mindenképpen le kell adnia a helyszínen mielőtt motorra ül.

A regisztrációs felület elérhető:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcBGdGXSZ5XM17JyMcEsksMxdfaJL9-NJaVsoR7Pzg3zNvWg/viewform?usp=sf_linkA változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok