Eredményes hetek, kiváló szereplés a tatamin!

2019. 06. 03. (hétfő) 23.19

Kecskeméten, Zalaegerszegen és Győrben is letették névjegyüket a DSC-SI cselgáncsozói.

Mozgalmas időszakot hagytak mögött dzsudokáink, hiszen szinte minden hétvégére jutott a versenyekből.  A hírös városban taroltak tehetségeink, akik öt arany-és egy bronzéremmel a legjobbnak bizonyultak a résztvevő csapatok közül.  A kecskeméti ifjúsági Diákolimpián a dobogó legfelső fokára állhatott fel Juhász Zita Lili (44kg), Gönczi Mirtill (48kg), Pusztai Botond (46kg), Milánik Tamás (55kg) és Papp Bálint (81kg), míg Kriuchkov Valentin (42kg) a harmadik helyen végzett.

Egy héttel később már Zalaegerszeg volt az útirány, ahol a Diák B korosztály számára rendezték meg a Diákolimpiát. A zalai megyeszékhelyen Süveges Fanni (36kg) és Fedora Ferenc (38kg) nem talált legyőzőre, és szintén szépen szerepelt a bronzig jutó Raus Kíra Emma (35kg) valamint a 60kg-os Garamvölgyi Attila.

Az elmúlt hétvégén újabb rangos versenyen szoríthattunk dzsudokáinknak. Győrben 12. alkalommal szervezték meg a serdülők számára kiírt Európa-kupát, ahol hét ország (Magyarország, Azerbajdzsán, Csehország, Horvátország, Németország, Lengyelország és Románia) ötvenhét klubjának kétszáznegyvennyolc sportolója lépett tatamira. A Vági Miklós Emlékversenyről éremmel térhetett haza az 50kg-osok között diadalmaskodó Magyar Attila és a harmadik helyen végző Raus Kíra Emma. Cikk nyomtatása