Ovisok a Főnix Csarnokban!

2019. 11. 03. (vasárnap) 10.56

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya a 2019-2020-as nevelési évben első alkalommal rendezi meg a Bozsik Grassroots ovis fesztivált.

Az őszi szünet után, november 5-én (kedd) 9.30-tól öt debreceni óvoda (Gönczy Pál utcai, Kemény Zsigmond utcai, Közép utcai, Margit téri, Táncsics Mihály utcai) mintegy 120 gyermeke vesz majd részt a Főnix Csarnokban az MLSZ Bozsik Grassroots ovis fesztiválon. A délelőtti program során párhuzamosan több ügyességi pályán foglalkoznak majd a DSC-SI szakképzett edzői és igazolt labdarúgói, továbbá az óvónők a 4-5 éves gyerekekkel. A 10.45-ig tartó program során természetesen középpontba kerül az egymás elleni játék is.

A rendezvényen tiszteletét teszi Székelyné Bujdosó Andrea, a Grassroots Bozsik Program Hajdú-Bihar Megyei Szervezője, Csige László, a Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség Igazgatója, Makray Balázs, a Debreceni Sportcentrum Kft. stratégiai -és sportszakmai igazgatója, Kozma Mihály a DSC-SI labdarúgó szakosztályának vezetője és Jankovics Sándor, a Bozsik Program körzeti szervezője, utánpótlás edző.         Cikk nyomtatása