Események

Total Dance Fesztivál

ELMARAD!!
Eladható jegyek tipusa: Ülő és álló helyek is


Főnix Csarnok
felnőtt korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2020. 03. 21. (szombat) 20.00
Esemény várható befejezése: 2020. 03. 22. (vasárnap) 04.00

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Egyetértve és elfogadva a kormány által ma közzétett rendeletet bejelentjük, hogy a 03.21-ére tervezett Total Dance Festival Debrecent elhalasztjuk. Számunkra a Ti egészségetek a legfontosabb, így sajnos mi sem látunk más választást mint a rendezvény időpontjának áthelyezését. Higgyétek el, rengeteg szervezési munka, izgalom és várakozás övezte a rendezvényt, alig bírtuk kivárni, hogy megtartsuk az első Total Dance Festival-t Debrecenben, így most borzasztóan le vagyunk törve. Ebben a nehéz időszakban össze kell fognunk és kitartani, amíg el nem múlik!

A Főnix Csarnokkal együtt prioritásként kezeljük az új dátum kitűzését, türelmeteket kérjük addig, amíg ez meg nem történik. Előre megvásárolt jegyeitek természetesen érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is. Megértésetekért cserébe készülünk nektek egy kis MEGLEPETÉSSEL, kompenzálva Titeket a kellemetlenségekért.

Kérünk Titeket, komment helyett ÜZENETBEN keressetek minket kérdéseitekkel. Igyekszünk mihamarabb tájékoztatást adni az új dátumról, addig türelmeteket és megértéseteket kérjük.

Egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek az elkövetkező nehéz időszakra!

Köszönettel,
a Total Dance Festival csapata







A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok