Események

FőnixFitt 5.

Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvénye
JEGYVÁSÁRLÁS


Főnix Aréna
felnőtt korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2022. 04. 30. (szombat) 09.00
Esemény várható befejezése: 2022. 04. 30. (szombat) 17.00

Hagyományteremtő szándékkal, az újévi fogadalmak időszakában rendezzük meg immár ötödik alkalommal a FőnixFitt szabadidő- és tömegsport rendezvényt. Debrecen város támogatásával, összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal célunk az, hogy a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsük, egészség megőrző szerepét hangsúlyozzuk. A régióban, illetve az ország második legnagyobb városában hiánypótlónak is nevezhető rendezvényforma egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak. A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok (relax zone) is várja majd a Főnix Arénában 2022. április 30.-án.


Kizárólag online tudsz belépőjegyet vásárolni bankkártyás fizetéssel egy biztonságos oldalon, ahol az adataid nem kerülnek tárolásra. (Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard, Maestro és AmericanExpress bankkártya vagy hitelkártya)

A rendezvényen a számla, illetve a visszaigazoló email felmutatásával tudsz részt venni, egyéb jegy/dokumentum nem kerül kiállításra.


A rendezvény látogatására a mindenkor érvényes rendezvénylátogatási szabályok lesznek érvényesek, kérjük, hogy ezek ismeretében látogasd a rendezvényt.


Részletes információ: www.fonixfitt.hu









A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok