Hétfőtől bezárnak a Jégcsarnokok!

2020. 03. 13. (péntek) 18.38

A kialakult egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel a létesítmény a tervezettnél korábban, 2020. március 16-án zárja a 2019/2020-as jeges szezont.

A Magyar Jégkorong Szövetség hozzánk is eljuttatott közleménye szerint az MJSZ a jelenlegi helyzetben minden tőle telhetőt megtesz a játékosok, sportszakemberek, játékvezetők és egyéb közreműködők, valamint a szülők és hozzátartozók egészségének megőrzéséért és védelméért. A koronavírus terjedése elleni védekezés elősegítése érdekében emiatt a Szövetség főtitkára úgy határozott, hogy a versenyrendszer keretében megrendezésre kerülő valamennyi, utánpótlás, női és amatőr bajnokság további mérkőzéseit azonnali hatállyal törli, továbbá a sportszervezetek számára nem javasolja a csoportos edzések megtartását sem szárazon, sem pedig jégen.

Mivel társaságunkkal a szerződéses kapcsolatban álló bérlők fentiek miatt az elkövetkező időszakban nem veszik igénybe a Jégcsarnokot, így az intézményt bezárjuk és megkezdjük a szokásos szezonvégi karbantartási munkálatainkat, ezek befejeztével várhatóan augusztus elejétől ismét várjuk a korcsolyázni vágyókat a jégen.

A fentiekre tekintettel, a fel nem használt, 2020. április 30-i lejáratú közönségkorcsolyázásra szóló bérletek érvényességét 2020. október 31-ig meghosszabbítjuk.

Megértésüket köszönjük!Cikk nyomtatása