Garamvölgyi Lajos emléktorna

2020. 04. 22. (szerda) 21.41

Sajnos a koronavírus mára már teljesen megváltoztatta, átírta az életünket. Elmaradtak az edzések és a mérkőzések, távoktatásban mesélünk a futballról. Fontos azonban, hogy ilyen körülmények között is ragaszkodjunk a hagyományainkhoz, megtartsuk szokásainkat mert ezek egy jól bevált kialakult értékrenden alapulnak. Éppen ezért amit csak lehet szeretnénk megőrizni ezekből.

Már 10 éve nagy sikerrel rendezzük meg a népszerű edzőről, Garamvölgyi Lajosról elnevezett tornánkat, amelyet az idén sem szeretnénk kihagyni. A kialakult helyzetre való tekintettel most azonban rendhagyó módon emlékeznénk meg a mesterről. Szeretnénk a kisebb korosztály számára egy plakátversenyt hirdetni, a nagyobbak részére pedig egy kiesős kvízjátékot indítani. A plakátokat a Garamvölgyi Torna témakörében kérjük elkészíteni, amelyet a család és egy szakmai zsűri fog elbírálni. Az első három helyezettet díjazzuk, a legjobb pedig a következő torna kinyomtatott plakátja és szóróanyaga lesz. A kvízjátékunkban csak egyetlen nyertes lehetséges, hiszen ez a verseny kiesős lesz. Hétről hétre újabb fordulók lesznek, amelyen csak a hibátlanul teljesítők juthatnak tovább. A kérdések itt is a Garamvölgyi Lajos életének állomásait témaköréből lesznek feltéve.

Természetesen nem mondtunk le arról, hogyha a járvány engedi, valóságos tornánkat is megtartsuk. Reméljük erre már az ősszel sor kerülhet. Addig is virtuális módon emlékezünk meg a debreceniek sikeredzőjéről.

Plakátpályázat

Rajzverseny az U8-U9-U10 -es korcsoportok számára

1 db. A3-as méretű plakát elkészítése és annak kiváló minőségű jpg. fájlba történő beküldése a korosztályos edzőkhöz. A korosztályos edzők az összegyűjtött anyagot továbbítják Oláh Jánosnak, a DSC-SI edzőjének.

HATÁRIDŐ: 2020. MÁJUS 1.

Kvízjáték

Az U11-12-13 éves korcsoportok részére

A játékot ugyancsak a korosztályos edzők segítségével bonyolítjuk le. A kérdéseket Garamvölgyi Péter indítja, amelyek a korosztályos edzők segítségével jutnak el a gyerekekhez. A játékot a második fordulóban már csak az folytathatja, aki az elsőben tökéletes választ adott. Aki ebben a fordulóban nem vett részt az már nem vehet részt a folytatásban. Ezt a korosztályos edzők ellenőrzik. A válaszokat továbbítják Garamvölgyi Péter részére, aki értékeli azokat és visszajelzést ad az edzőknek ki folytathatja tovább a játékot. Fordulónkként csak a tökéletes választ adók juthatnak tovább, így a végén csak egy győztest hirdetünk ki. A győztes tárgyjutalomban részesül.Cikk nyomtatása