A Debreceni Sportcentrum Kft. intézkedései a koronavírus-veszélyhelyzet kapcsán

2020. 03. 12. (csütörtök) 16.21

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat az általunk kezelt létesítményeket érintő intézkedésekről, melyek összehangban vannak a Kormány, Magyarország egész területére kihirdetett, és Debrecen városa által meghozott koronavírus veszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezéseivel.

A legfontosabb intézkedések: 

·        100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartása tilos!

·      Debreceni Sportuszoda és a Debreceni Jégcsarnok lakossági szolgáltatása 2020. március 13-tól szünetel, csak a Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft.-vel szerződéses kapcsolatban álló sportegyesületek használhatják a létesítményeket – figyelembe véve a fentebb említett létszámkorlátozást.

·         Minden versenysport-eseményre zárt kapuk mögött kerül sor. 

·         Az intézkedések megsértése szankcionálható.

·         A döntések visszavonásig érvényesek.

A most kihirdetett döntések annak érdekében kerültek meghozatalra, hogy a járvány szélesebb körben történő elterjedését megakadályozzukEzek és az esetlegesen a jövőben bejelentésre kerülő intézkedések járnak, illetve járhatnak korlátozó hatással, de egyetlen motivációja van: a város polgárai, sportlétesítményeink használói egészségének, életének megőrzése. Arra kérjük a létesítményhasználókat, hogy saját és családtagjaik, valamint környezetük egészségének megőrzése érdekében nagyon tudatosan és igen fegyelmezetten működjenek együtt, és magukra nézve tartsák be, fogadják el a fenti intézkedéseket. 

Kérjük megértésüket és együttműködésüket!

 Cikk nyomtatása