Hétfőtől (2020.05.11.) fokozatosan újraindul a sportélet a Sportcentrum létesítményeiben!

2020. 05. 07. (csütörtök) 10.45

A március 29-ei, kényszerű zárást követően, szigorú szabályok szerint ismét megnyitja kapuit az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, a Sportuszoda és a Jégcsarnok.

A Debreceni Sportcentrum Kft. vezetősége, figyelembe véve a jelenleg érvényben lévő kormányzati és önkormányzati járványügyi rendelkezéseket úgy döntött, hogy a fokozatosság elve szerint, az egészségügyi előírásokat maximálisan szem előtt tartva, 2020. május 11-től (hétfőtől) nyitja meg a létesítményeit az alábbiak szerint:

Az Oláh Gábor utcai Sportcentrum nyitott pályáit hétköznap csak a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola (DSI) sportolói használhatják szervezett edzések keretein belül, a DSI közegészségügyi intézkedéseinek betartása mellett. Kizárólag hétvégenként (első alkalommal május 16-án) a nagyközönség számára is kinyitja kapuit az létesítmény, melyeknek az elmúlt hetekben megkezdett karbantartási munkálatai a héten fejeződnek be. Az említett területen szombaton és vasárnap bárki sportolhat a jelenlegi egészségvédelmi, higiéniai ajánlások és a pályarendszabályok betartása mellett. A szabadtéri eszközök használata és fertőtlenítése hétvégenként a használók felelőssége lesz.

A Sportuszodát és a beltéri sportlétesítményeket kizárólag a DSI ill. a Sportcentrummal szerződéses kapcsolatban lévő sportszervezetek vehetik igénybe sportcélú edzések céljából.

A Jégcsarnokban a DEAC és a DHK jégkorongcsapatai kezdik meg az ún. száraz edzéseket.

A jelenlegi előírások visszavonásig, vagy módosításig érvényesek!

Megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

 Cikk nyomtatása